top of page

Ny uppdaterad version ute!Efter en smyglansering med en betaversion under våren kan vi bara konstatera att det finns ett stort intresse och engagemang kring tjänsten vilket vi tycker är superkul!


Stort tack till alla er som kommit med feedback och självklart har vi lyssnat på era synpunkter och släpper nu lagom till sommarens äventyr en ny, uppdaterad version.


Den stora förändringen är att vi byggt om själva hjärtat i appen, d.v.s. funktionaliteten för tillgänglighet och prissättning vilket gör det enklare för värdar, ökar flexibiliteten och ger ett bredare utbud av tillgängliga laddboxar.


Istället för att som tidigare ange olika scheman anger värden nu istället två grundläggande parametrar. Standardpris per timme och minsta antal bokningsbara timmar. Med den nya funktionaliteten går det nu också att göra mer avancerade prissättningar för specifika tider, dagar och datum.


Skapade du ett konto före den 25/7 i år 2022 måste du nu göra en uppdatering för att din laddbox ska vara synlig och bokningsbar. Du ska uppdatera ett standardpris per timme och det minsta antalet timmar det ska gå att ladda hos dig. Skapade du ditt konto efter den 25/7 behöver du inte göra något.


Läs mer om förändringen och vad den innebär här:


https://www.chargeheroes.com/uppdatering


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page